οι επτά πληγές του φαραώ

Ο πρόεδρος της Μ. Παναγίας, Κυργιαννός , διαμαρτυρόμενος για την γεώτρηση της Ελληνικός Χρυσός, τονίζει ότι στη περιοχή Τσικάρα «βρίσκεται η μεγαλύτερη υδατοδεξαμενή που ποτίζει όλη η Χαλκιδική» (;;;), και προσθέτει πως είναι «το μόνο μέρος που δεν έχει “δηλητηριαστεί” και παραμένει καθαρό» (;;;). Υποθέτω πως όλη η υπόλοιπη Χαλκιδική είναι δηλητηριασμένη! Και βρώμικη!

Για να στηρίξει τα επιχειρήματά του ο κος Κυργιαννός μας έδωσε και τις κάτωθι πληροφορίες:

«Στέγνωσε ο τόπος. Σε τέσσερις μέρες άδειασε το φράγμα τρία μέτρα. Σταμάτησαν όλες οι πηγές του Χαβρία να τρέχουν…».

Να πούμε όλη την αλήθεια όμως… Ο κος Κυργιαννός φοβούμενος την όξυνση της κατάστασης, δεν αποκάλυψε όλα τα γεγονότα… Εμείς όμως είμαστε εδώ να πούμε την ωμή αλήθεια… Εκτός από τα τρία μέτρα που κατέβηκε το φράγμα (σε δύο μέρες γεωτρήσεων !!!), συνέβησαν και τα εξής:

Τα νερά του ποταμού Χαβρία  μετατράπηκαν σε Coca Cola…

Έβρεξε βατράχια που κάλυψαν όλη την Μ. Παναγιά.

Ο αέρας της BA Χαλκιδικής  γέμισε με κουνούπια-τίγρης

Άνθρωποι και ζώα γέμισαν εξανθήματα, σπυριά και πιτυρίδα

Οι Μαχητές έχασαν από τους Διάσημους το έπαθλο επικοινωνίας

Η αφίσα του Τσε Γκεβάρα στο γραφείο του Δημάρχου δάκρυσε

Κι άλλα έγιναν, αλλά ας μην οξύνουμε την κατάσταση…. Μετά απ’ όλα αυτά, Ο κος Κυργιαννός δεν άντεξε και ξέσπασε: «Τι θα κάνουμε εμείς; Θα στεκόμαστε με τα χέρια δεμένα;», ανέκραξε… Και ως εκ θαύματος «ο δήμαρχος όλων των πολιτών» κος Ζουμπάς (ως άλλος Ζούμπερμαν) επενέβη και σταμάτησε τη γεώτρηση στην Τσικάρα.

Αμέσως όλα επανήλθαν στον κανονικό τους ρυθμό…

Μόνο η αφίσα του Τσε έχει μουλιάσει, αλλά την βγάλαμε στον ήλιο να στεγνώσει…

Οπότε, όλα καλά…

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι οι εργασίες ερευνητικής γεώτρησης στην Τσικάρα σταμάτησαν μόνο για λίγο , κατά την
επίσκεψη του Δημάρχου και συνεχίστηκαν αμέσως μετά, όπως συνεχίζονται και σήμερα και θα συνεχιστούν κανονικά τις επόμενες ημέρες.