#skouries “συμμορφωθείτε για να μην καείτε”;;

Capture

Φυλλάδιο με… νόημα! Ένα απ’ αυτά που κάθε τρείς και λίγο πετιούνται μέσα στο χωριό της Μ. Παναγίας προς γνώση και συμμόρφωση…

Ελλείψει νομικών όπλων που απαιτούνται από την ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ για να μπει λουκέτο στα Μεταλλεία Κασσάνδρας άλλα δεν βρίσκονται, οι κομματοκινούμενες στρατιές “antigold” είπαν να κινητοποιηθούν μπας και ασκηθεί έντονη ψυχολογική πίεση προς την πλευρά της δικαιοσύνης, καθώς την κυβερνητική εξουσία την έχουν μαζί τους, αλλά δεν τους φτάνει.

Το πλέον οξύμωρο είναι ότι προειδοποιούν τη δικαιοσύνη ότι τα περιθώρια εξαντλήθηκαν και την καλούν να αναλάβει τις ευθύνες της.

Μη λησμονούμε ότι στις 3 Ιουνίου, που θέλουν να κάνουν κινητοποιήσεις στην Αθήνα εκδικάζονται στο ΣτΕ οι προσφυγές των εργαζόμενων και της Ελληνικός Χρυσός προς τις αποφάσεις και τους παρελκυστικούς χειρισμούς της πολιτείας απέναντι στο επενδυτικό σχέδιο.

Ερώτηση: Ποιοι καλούν τη δικαιοσύνη να αναλάβει τις ευθύνες της; Ποιανών τα περιθώρια εξαντλήθηκαν; Μήπως εκείνων που αδιαφορούν επιδεικτικά απέναντι στους νόμους και το Σύνταγμα, ενώ δεν παραλείπουν παντού και πάντα να εκτοξεύουν τις απειλές τους προειδοποιώντας για φωτιές στα εργοτάξια και σε περιουσιακά στοιχεία εργαζομένων…

: http://politesaristoteli.blogspot.gr/, 29/05/2015