ποιος είναι τελικά ο ρόλος της κας Ιγγλέζη;;;

ιγγ

Όπως αναρωτιέται και αναγνώστης με σχόλια στα social media, «υπάρχει άλλος βουλευτής στον κόσμο που κάνει πορείες και μπλόκα με κουκουλοφόρους σε εργαζόμενους; Υπάρχει άλλος βουλευτής που κριτικάρει αρνητικά την αστυνομία, ενώ φυγαδεύεται μέσα σε αστυνομική κλούβα; Tι παράνοια είναι αυτή; καταλαβαίνει ότι αυτό που κάνει είναι να διχάζει μόνο και τίποτα άλλο; Ντροπή!»

Πράγματι… Αλλά η ντροπή δεν είναι μόνον της κας Ιγγλέζη. Για εμάς εδώ τους ντόπιους η κα Ιγγλέζη έχει αποκαλυφθεί προ πολλού… Το έχουμε ξαναπεί: Πρόκειται για ένας είδος πολιτικής βδέλλας που ζει παρασιτικά στις παρυφές της πολιτικής ζωής, αφού τρέφεται με την αναμπουμπούλα της antigold υπόθεσης και δεν έχει προσφέρει τίποτα (απολύτως τίποτα) στον τόπο. Ακόμα και η προεκλογική της εκστρατεία βασίστηκε όχι σε κάποιο έργο της, αλλά στις προθέσεις της και τις υποσχέσεις της να κλείσει την επένδυση στην Χαλκιδική. Προφανώς απευθύνθηκε στα ευήκοα antigold ώτα και σε συνδυασμό με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να επανεκλεγεί.

Η ντροπή λοιπόν είναι του κόμματος και της σημερινής κυβέρνησης η οποία ανέχεται και υποστηρίζει τις θέσεις της κας Ιγγλέζη. Ποια θα ήταν η πρώτη κίνηση ενός βουλευτή (οποιουδήποτε κόμματος) μετά τα σημερινά; Μια δήλωση που να καταδικάζει τα επεισόδια, να αποστασιοποιείται από κάθε εμπλοκή και να αποκηρύσσει παρόμοιες τακτικές αγώνα… Αλλά η κα Ιγγλέζη δήλωσε τα εξής: «Αυτό που συνέβη είναι πρωτοφανές. Τα ΜΑΤ, όχι μόνο επέτρεψαν στους μεταλλωρύχους, που είχαν προφανείς άγριες διαθέσεις, να φθάσουν στο σημείο της συγκέντρωσης των κατοίκων, αλλά συνασπίστηκαν μαζί τους. Η αστυνομία επιτέθηκε εναντίον των κατοίκων μαζί με τους μεταλλωρύχους της Eldorado Gold», ανέφερε.

Πως βλέπετε τη δήλωση Ιγγλέζη; Αλλά είδατε και καμιά δήλωση ΣΥΡΙΖΑ; (Αν περιμένετε, σε μερικές ημέρες ίσως δείτε καμιά δήλωση Μίχου, που περιμένει να δει που φυσάει ο άνεμος, για να βγάλει την ανάλογη ανακοίνωση…).

Βάζω στοίχημα πως η κα Ιγγλέζη, θα επιμείνει στις θέσεις της και θα δώσει και συνέντευξη σε καμιά Εφημερίδα των Συντακτών ή κανένα Κόκκινο, και θα μιλήσει για προβοκάτσια, για εργαζόμενους που της επιτέθηκαν και άλλα τέτοια φανταστικά.

Τουλάχιστον να τα βλέπουν αυτοί που την ψήφισαν.