ελλάς ελλήνων χριστιανών;;;;;

Question marks and exclamation mark, concept

Στην σελίδα 4 της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ», στο φύλλο της 17/02/2015, ανακαλύψαμε μια απίστευτη ανακοίνωση με τον τίτλο «Μας σκοτώνουν στην Ιερισσό της Χαλκιδικής», και υπογραφή τεσσάρων προέδρων δημοτικών διαμερισμάτων. Στο τέλος, μας ανατρίχιασε η επίκληση στην πατρίδα, στον Ελληνισμό, στον Χριστιανισμό και στην Παναγία! Προσωπικά γύρισα 45 χρόνια πίσω… στα χρόνια 1967-1974….

«Ψήφισμα προέδρων Δ.Κ. Δήμου Αριστοτέλη. Μας σκοτώνουν στην Ιερισσό της Χαλκιδικής!

Οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Ιερισσού: Πασχαλίδης Γεώργιος, Αρναίας: Διαμαντούδης Γεώργιος, Μ. Παναγίας: Κυργιαννός Γεώργιος, Αμμουλιανής: Τσακνής Κωνσταντίνος, ως θεματοφύλακες της πατρίδας μας και εκφραστές των νέων δεδομένων όπως αυτά προέκυψαν με την τελευταία λαϊκή ετυμηγορία δηλώνουν κατηγορηματικά και αμετάκλητα ότι: Δεν συναινούμε στο έγκλημα της απόλυτης καταστροφής της Β.Α. Χαλκιδικής με την ανοιχτή εξόρυξη. Δεν συναινούμε: στην καταστροφή και την εξαφάνιση των νερών των δασών και εν γένει όλων όσων δίνουν ζωή στον τόπο αυτόν που ζούμε στο όνομα μιας καταστροφικής και γενοκτόνας (για την περιοχή μας) εταιρίας. Είμαστε συμπαραστάτες και αλληλέγγυοι όλων όσων αγωνίζονται για την σωτηρία αυτού του τόπου από την ξενόφερτη και ντόπια λεηλασία. Συμμεριζόμαστε την αγωνία των εργαζομένων και στηρίζουμε την υπάρχουσα κατάσταση όπως λειτουργεί και για όσο χρόνο διαρκέσει με ταυτόχρονη αποκατάσταση των μέχρι τώρα καταστροφών του περιβάλλοντος που προέκυψαν στην ευρύτερη περιοχή. Απαιτούμε αυστηρότατο έλεγχο με την εφαρμογή της νομιμότητα των μέχρι τώρα γενομένων, και την απαίτηση μέχρι δεκάρας κάθε αντισταθμιστικού που προβλέπεται από την υπάρχουσα κρατική νομοθεσία για το συμμάζεμα έστω και τώρα όσων συμμαζεύονται. Την επιστολή απευθύνουμε: προς κάθε καλοπροαίρετο αποδέκτη που στο όνομα της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού αγαπάει τον δήμο του Αριστοτέλη και στο όνομα του Χριστιανισμού σέβεται τον εαυτό του την Παναγία και το Άγιο Όρος. Ιερισσός 16 Φεβρουαρίου 2015»

Απ’ ότι βλέπετε το antigold κίνημα χρησιμοποιεί κάθε μέσον… Σε λίγο θα αρχίσουν και τα τζιχαντιστικού τύπου επιχειρήματα: Αυτοί που θέλουν το χρυσάφι μας είναι Αντίχριστοι, ανθέλληνες, δεν αγαπούν την Παναγία, σιχαίνονται το Άγιο Όρος…. Καλά τα λέω Πρόεδροι;