ελα τόλη μη φοβάσαι…

7945258578_642d34eda7

Το ξανασκέφτονται τώρα λοιπόν. Τόσο καιρό μια μικρή μειοψηφία έκανε ότι της κατέβαινε εις βάρος μας, μέσα και έξω από τον χώρο εργασίας μας κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Τώρα όμως που η αληθινή πλειοψηφία ανεβαίνει μαζί τους στο βουνο τα πράγματα αλλάζουν…

Διαβάστε τις δηλώσεις σήμερα στην εφ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

” Καταλαβαίνουμε τις πιέσεις που δέχεται η κυβέρνηση και θέλουμε να της δώσουμε με τη δική μας παρουσία ένα επιπλέον όπλο….”σημειώνει το μέλος του Συντονιστικού Φορέων και Συλλόγων Σταγείρων Ακάνθου κατά της μεταλλουργίας χρυσού Γιάννης Βερβερίδης. Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, η εταιρία έχει προσλάβει πολύ ηερισσότερο κόσμο απ’ όσο χρειάζεται, ώστε να μπορεί να δημιουργήσει μια κοινωνική εξάρτηση στην περιοχή.

“Το κάλεσμά μας δεν είναι τωρινό, το απευθύναμε πριν από δύο εβδομάδες. Η ενέργεια των εργαζομένων είναι ουσιαστικά αντισυγκέντρωση στη δική μας. Το τελευταίο που θέλουμε να κάνουμε την Κυριακή είναι να δώσουμε ερείσματα για προβοκάτσιες, θα προσπαθήσουμε να υπάρχει ηρεμία. Η αλήθεια είναι πως ανησυχούμε πολύ. Τι θα γίνει αν, όταν φεύγουν οι εργαζόμενοι από τις Σκουριές, βρεθούμε απέναντι;” λέει. Με τη σειρά του ο επικεφαλής του Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων Τόλης Παπαγεωργίου θεωρεί ότι η πορεία της Κυριακής είναι άσκοπη. Η ιστορία των Σκουριών έχει τελειώσει. Φοβάμαι προβοκάτσια λέει ο ίδιος, που δεν θα συμμετάσχει.