τρια σε ενα ο τολης

skouries_ergotaxio-620x412

Ο Τόλης Παπαγεωργίου επανέρχεται δριμύτατος και χτυπάει με ένα σμπάρο τρία τρυγόνια! Κάνει μια AITHΣΗ – ΑΝΑΦΟΡΑ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ (;;;) προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, τη Γενική Διεύθυνση Ορυκτών Πρώτων Υλών – Διεύθυνση Μεταλλευτικών, Ενεργειακών και Βιομηχανικών Ορυκτών, το Τμήμα Πολεοδομίας Δήμου Αριστοτέλη και προσωπικά προς τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Ιωάννη Μίχο. Το Θέμα; «Το έγγραφο Δ8/Γ/Φ.12.7/14379/3600/8.10.2014 της ΔΙΜΕΒΟ/ΥΠΕΚΑ που “αδειοδοτεί” το κολοσσιαίο εργοστάσιο εμπλουτισμού και το σύνολο των κτιριακών υποδομών των Σκουριών».

Ακολουθούν 4.000 περίπου παραληρηματικές λέξεις με υποτυπώδη ειρμό, όπου προσπαθεί να αποδείξει το πόσο παράνομη είναι η αδειοδότηση του εργοστασίου εμπλουτισμού.

Το συμπέρασμα είναι πως ή κάποιος δικηγόρος του τα παίρνει χοντρά για να συντάσσει τέτοιου είδους κείμενα, ή (το πιθανότερο) τα γράφουν τις κρύες νύχτες του χειμώνα με τον Αγγελόγλου, το ύφος του οποίου ακολουθεί σε μεγάλο βαθμό η…. Αίτηση-Αναφορά-Καταγγελία του Τόλη…