και η lady gaga #skouries;;;

lady-gaga-athina-1-570-800x450

Με τη γνωστή συνταγή πρόσκλησης αγαπημένων καλλιτεχνών όπως του Γιάννη Αγγελάκα, του Αλκίνοου Ιωαννίδη, του Σωκράτη Μάλαμα, του Θανάση Παπακωνσταντίνου και άλλων, θα μαζευτεί πάλι «πλήθος λαού» να διαδηλώσει κατά της εξόρυξης στην Ιερισσό. Και δώστου τα σουβλάκια και τα μπλουζάκια «SOS Χαλκιδική»… Οι «αγωνιστές» πάλι θα κάνουν κατάχρηση του μικροφώνου εις βάρος και προς ενόχληση των τραγουδιστών, και την επόμενη θα γεμίσουν τα μπλογκ με τις φωτογραφίες από την λαοθάλασσα…

Θα πρότεινα στις Επιτροπές Αγώνα Χαλκιδικής & Θεσσαλονίκης, που διοργανώνουν τη συναυλία στην Ιερισσό στις 27 Σεπτέμβρη, να κάνουν πρόταση στη Lady Gaga, η οποία θα έρθει που θα έρθει Ελλάδα, ας κάτσει και μια εβδομάδα παραπάνω… Ταιριάζει και στην περίπτωση… Gaga.. (αν το πιάσατε το υπονοούμενο…)

Στην ανακοίνωση για την συναυλία, (στην Ιερισσό, όχι της Gaga), διαβάζω πως «Στον πολύχρονο αγώνα ενάντια στις καταστροφικές μεταλλευτικές δραστηριότητες, συναντηθήκαμε με τόσους πολλούς ανθρώπους, συλλογικότητες, κοινωνικά κινήματα. Ο καθένας με τα δικά του προβλήματα κι αγώνες. Ο καθένας με τη δική του ιδεολογία και θεώρηση των πραγμάτων». Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο… Ο καθένας με το δικό του πρόβλημα, που μη έχοντας που να εκτονωθεί, βρήκε το #Skouries και βολεύτηκε με την ταυτότητα του «αγωνιστή»… Α, ρε gaga….