όχι άλλο ψήφισμα!!!

dhmarxos

Ο νέος Δήμαρχος Βόλβης, θέλοντας να δείξει «έργο» έβγαλε ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο για να μην περνάνε λέει τα φορτηγά της Ελληνικής Χρυσός από τους δρόμου του δήμου… Διαβάστε το ψήφισμα, είναι στα όρια του κωμικού:

«Το δημοτικό συμβούλιο αποφασίζει κατά πλειοψηφία και εξουσιοδοτεί τον Δήμαρχο Βόλβης κ. Λιάμα Διαμαντή, για την αποστολή κατεπείγοντος εγγράφου στις αρμόδιες υπηρεσίες με βασικό περιεχόμενο:

1) Την άμεση παύση της συγκεκριμένης δραστηριότητας (διέλευση οχημάτων με τοξικά και επικίνδυνα υλικά, μηχανολογικό εξοπλισμό, Ολυμπιάδα, Στρατώνι – Θεσσαλονίκη) κυρίως του καλοκαιρινούς μήνες.

2) Την προειδοποίηση ότι αν άμεσα (σε μια βδομάδα) δεν υιοθετηθεί το αίτημα μας, τότε σύσσωμος ο Δήμος μας θα προχωρήσει σε άλλα μέτρα ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια, το ευαίσθητο οικοσύστημα και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας και των πολιτών της.

Η απόφαση αυτή να κοινοποιηθεί σε όλους του Βουλευτές της Β΄ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, στο Υπουργείο Τουρισμού καθώς επίσης και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής»

Πω, πω… Πολύ «σκληρή» η ανακοίνωση και ακόμα πιο σκληρή η προειδοποίηση… Η πλάκα είναι πως στην απόφαση αυτή μειοψήφησε ένας δημοτικός σύμβουλος, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την διέλευση μέσω του οικισμού Ασπροβάλτας από και προς το βιολογικό σταθμό, των οχημάτων μεταφοράς βοθρολυμάτων!!!

Εντάξει παιδιά, το βάλαμε και αυτό το ψήφισμα εκεί που έχουν αρχειοθετηθεί και τα υπόλοιπα… Και θα φροντίσουμε τα φορτηγά να πηγαίνουν πετώντας στον προορισμό τους, να μην ενοχλούν τον κο Λιάμα και τους δημότες του δήμου Βόλβης…