“καλημέρα ελλάδα της υποκρισίας και του δήθεν” #skouries

Η υπόθεση της κατάρρευσης του ορυχείου της ΔΕΗ στο Αμύνταιο της Φλώρινας και τρόπος που το διαχειρίστηκε το σύστημα που παριστάνει τον αυτόκλητο σωτήρα του περιβάλλοντος, ενώ στην πραγματικότητα ρέπει προς την καπήλευση του δεν πέρασε απαρατήρητο από την κοινωνία.

Αναφερόμαστε στην κοινωνία της ΒΑ Χαλκιδικής, η οποία έχει πλέον τεράστια εμπειρία από τέτοιες πρακτικές, αφού έχουν ζήσει στο πετσί τους τι πάει να πειantigold παραπληροφόρηση, προπαγάνδα, υποκρισία και προβοκάτσια.

Έτσι οι συγκρίσεις και τα σχόλια που κατατέθηκαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ήταν πάρα πολλά και ενδεικτικά για το πώς της φάνηκε (της κοινωνίας) η στάση των κρατικών ΜΜΕ και των λοιπών antigold ιστολογίων καιblog, που αντί να καταγράψουν την αλήθεια και τον παλμό της κοινής γνώμης της Δυτικής Μακεδονίας και να αναρωτηθούν για τις ευθύνες αυτής της πρωτοφανούς κατάστασης σιώπησαν εκκωφαντικά ή προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν.

Και όταν «ξαναβρήκαν» τη φωνή τους, το άνοιξαν για να ανακράξουν τις γελοίες εξισώσεις που επιχείρησε να οικοδομήσει το  antigold  σύστημα μεταξύ Αμυνταίου και Χαλκιδικής.

Υπάρχει ένα post στη σελίδα «Λέμε Ναι στη Μεταλλευτική στη ΒΑ Χαλκιδική», το οποίο νομίζουμε ότι εμπεριέχει όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν από τους Μαδεμοχωρίτες τις τελευταίες μέρες και υποστηρίζουμε μέχρι κεραίας. Γι ‘ αυτό και το αναδημοσιεύουμε.

«Για ακόμη μία φορά ή κυβέρνηση της αριστεράς καθώς και το επιτελείο της έδειξαν το πραγματικό πρόσωπο της αριστεράς. Ο λόγος φυσικά για το πρωτοφανές ατύχημα στο Αμύνταιο που σοκάρει.  Είδαμε εικόνες που της βλέπαμε σε περιοχές της Λατινικής Αμερικής μετά από ισχυρό σεισμό. Ένα ολόκληρο χωριό καταστράφηκε ολοσχερώς..

Ωστόσο παρά το μέγεθός της καταστροφής οι οικολογικές οργανώσεις άφαντες. Όσο για το τί έχει υποστεί το περιβάλλον και μέχρι που έχει ταξιδέψει ή σκόνη τού λιγνίτη από την τεράστια κατολίσθηση αλλά και τί έχει υποστεί ό υδροφόρος ορίζοντας και κατά πόσο μολύνθηκε το νερό μιας και ή κατολίσθηση έχει καταστρέψει το δίκτυο ύδρευσης στους Αγίους Αναργύρους;;

Αξίζει δε να σημειωθεί ή στάση που έχει κρατήσει ή εφημερίδα “”Αυγή”” όπως και blogs όπως ή parallaxi πού όσο και να αναζητήσετε δεν πρόκειται να βρείτε κάποιο άρθρο στην σελίδα της parallaxi. Με αυτόν τρόπο λοιπόν βλέπουμε ότι όταν είσαι μια ΔΕΗ δεν σε κουνάει κανένας… Όσο για τους ψευδό οικολόγους των ΜΚΟ καταλάβαμε πολλά.

Το θέμα τής γαλάζιας σημαίας του Στρατωνίου και της απόσυρσης της έπαιξε παντού όπως και τότε ατύχημα με φορτηγό της Ελληνικός χρυσός στην Ρεντίνα τα συμπεράσματα δικά σας… Καλημέρα Ελλάδα της υποκρισίας και τού δήθεν…».

 

[ΠΗΓΗ: http://politesaristoteli.blogspot.gr, 18/6/2017]