ο τόλης πήρε την πένα του…

Ο αμετανόητος Τόλης Παπαγεωργίου (ναι, αυτός με το μπλογκ antigoldgr.org), κατά την προσφιλή του συνήθεια έστειλε ακόμη μια «επιστολή», αυτή τη φορά προς του Υπουργούς Σταθάκη και Τσακαλώτο, διαμαρτυρόμενος για το θέμα της διαιτησίας και τους δικηγόρους που επέλεξε το Ελληνικό Δημόσιο.

Προφανώς εθελοτυφλώντας, επιμένει να αγνοεί το αυτονόητο, πως δηλαδή και αυτή η επιστολή του θα κάνει παρέα σε κάποιο συρτάρι –στην καλύτερη περίπτωση–, με όλες τις άλλες, «αναφορές», «καταγγελίες», «μελέτες» «αυτοψίες», «αποκαλύψεις» και ότι άλλο έχει σκαρφιστεί να στείλει κατά καιρούς στους αρμοδίους, οι οποίες τον έχουν καταστήσει τουλάχιστον γραφικό…

Καταλαβαίνουμε πως οι συνταξιούχοι όπως ο κος Παπαγεωργίου και ο κος Δημητριάδης, ειδικά αν πρόκειται για ανήσυχα πνεύματα, ψάχνουν να βρουν κάποια ασχολία να σκοτώνουν τον άφθονο χρόνο που διαθέτουν, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για εμμονή.

Ο κος Παπαγεωργίου επιμένει ή καλύτερα εμμένει να ζει στο παρελθόν, όταν είχε αυτοαναγορευτεί μπροστάρης του “κινήματος” κατά της εξόρυξης, με εκατοντάδες οπαδούς να περιμένουν οδηγίες κρεμάμενοι από τα χείλια του και μια αριστερή αντιπολίτευση να τον υποστηρίζει.

Ζει στις εποχές που έβγαινε και δήλωνε «όπου βάζουν γεωτρύπανο εμείς θα το καίμε»!!! ή ακόμα «στη Χαλκιδική δε λογαριάζουμε αν θα σκοτωθούν παιδιά, αν θα σπάσουν κεφάλια, αν θα πάμε φυλακή»!!! Ο κος Παπαγεωργίου ΠΟΤΕ δεν επεδίωξε τον συμβιβασμό και την επίτευξη λύσεων, Πάντοτε ήταν ακραίος κατά της εξόρυξης με μόνο αίτημα την παύση της.

Σήμερα όλα αυτά έχουν τελειώσει… Το “κίνημα” πνέει τα λοίσθια… Δείτε και τα σημεία των καιρών, αφού “antigold” αγωνιστές αιτούνται θέσεις εργασίας στην επένδυση.

Όσο για επιστολές και ανακοινώσεις τύπου Παπαγεωργίου, απλά επιβεβαιώνουν το γεγονός πως το antigold “κίνημα” της Χαλκιδικής έχει καταλήξει ένα παιχνίδι για να μένουν απασχολημένοι συνταξιούχοι μηχανικοί και ομότιμοι καθηγητές…