η antigold μονταζιέρα μπήκε μπροστά…

ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑ-2Κάτι τρέχει στο antigold στρατόπεδο (διότι περί στρατοπέδου πρόκειται με τους στρατευμένους «αγωνιστές» και «δημοσιογράφους») και παρατηρείται μια αυξημένη κινητικότητα κατά του πρωτοποριακού συστήματος παρακολούθησης των περιβαλλοντικών παραμέτρων που έχει εγκαταστήσει η Ελληνικός Χρυσός.

Μετά την απόπειρα ακύρωσης του συστήματος δια της μπουρδολογίας του ομότιμου «υπάρχει περίπτωση να….», το antigold.org επανέρχεται με μια πιο «εμπεριστατωμένη» επιχείρηση συκοφάντησης… Το κύριο επιχείρημα αυτής της προσπάθειας είναι η υπέρβαση κάποιων ορίων ρύπων που σημειώθηκαν από εκείνη την αμφιλεγόμενη δειγματοληψία από τους επιθεωρητές περιβάλλοντος πριν κάμποσα χρόνια και για την οποία η εταιρεία –αν θυμάμαι καλά– έχει διατυπώσει και επίσημα τις αντιρρήσεις της εφόσον πολλές έγιναν χωρίς την παρουσία όλων των ενδιαφερομένων μερών όπως προβλέπεται.

Έρχονται λοιπόν οι τιμητές του περιβάλλοντος να διαμαρτυρηθούν για τις μετρήσεις πριν από 2-3 χρόνια με απώτερο σκοπό να μειώσουν την αξία ενός σύγχρονης τεχνολογίας συστήματος το οποίο δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Εντάξει, παλληκάρια, καταλάβαμε…

Α, το άκρον άωτον της ιλαρότητας: Χρησιμοποιούν σαν αναφορά –για να γίνει πιο «αξιόπιστο» το άρθρο–, άλλο άρθρο του… ομότιμου!!! «Στην πράξη, ορισμένες από τις πραγματοποιούμενες μετρήσεις είναι ανεπαρκείς και αναποτελεσματικές, όπως ανέλυσε ο καθηγητής γεωλογίας κ. Δημητριάδης για τους αέριους ρύπους […]»

Ναι, εδώ γελάτε…