δάσκαλε που δίδασκες…

maxresdefaultΟυπς!!! Θίχθηκε ο Ομότιμος που βρέθηκε κι άλλος από την επιστημονική κοινότητα που δηλώνει ευθαρσώς πως αυτά που υποστηρίζει είναι μια απέραντη μπουρδολογία και ενισχύει την οικοφασιστική νοοτροπία.

Σε μια παραληρηματική ανάρτηση, από αυτές που μονο ο ομότιμος μπορεί να γράψει, καταφέρεται εναντίον συναδέλφων όπως οι καθηγητές Σκαρπέλης και Μέλφος. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, αλλά η γυμνότητα των επιχειρημάτων του αναδεικνύεται σε κάθε παράγραφο, παρά την αγωνιώδη του προσπάθεια να διακωμωδήσει και να ειρωνευτεί… Θα βρείτε το διασκεδαστικό κείμενο στο… πάντα φιλόξενο μπλογκ το Τόλη…

Στο τέλος μας αποκαλύπτει ο θιγμένος ομότιμος πως ο Βασίλης Μέλφος ήταν μαθητής του, και προσπαθεί να τον … νουθετήσει:

«Διαβάζω -αν δεν μεταφέρεται λάθος- πως πρόκειται για τον παλιό μου φοιτητή και φίλο Βασίλη Μέλφο. Επίκουρο καθηγητή του ΑΠΘ και όχι απλά ορυκτολόγο. Θα μπορούσες και καλύτερα Βασίλη, αν εσύ είσαι πράγματι ο δράστης. Αν είσαι, σκέψου το καλύτερα πριν σηκώσεις το λάβαρο της επανάστασης, και προπάντων, αναζήτησε και διάβασε τις πρωτότυπες δημοσιεύσεις των «ειδικών» και μην παραπέμπεις σε δημοσιογραφικά κείμενα. – Ο παλιός σου δάσκαλος.» (!!!)

Αχα..χα..χα.. καλό..! Προφανώς κε Μέλφο δεν είχατε σε πολλά μαθήματα τον κο Δημητριάδη όταν ήσασταν φοιτητής…