άλλο φρούτο…

skouries1Ένα άλλο… φρούτο, η «Επιτροπή Νεολαίας κατά της Εξόρυξης» (!!!), εξέδωσε μια «σκληρή» ανακοίνωση όπου «κατακεραυνώνει όσους δίνουν άδειες στους «κακούς επενδυτές» της Χαλκιδικής… Ο Τόλης δεν παρέλειψε να την δημοσιεύσει, βέβαια… Θα απομονώσουμε ένα σημείο από το κείμενο:

«Η εκλεγμένη δε από το Κίνημα βουλευτής της περιοχής, Κ. Ιγγλέζη, τηρεί σιγή ιχθύος για τη βροχή αδειών και είναι πιθανό για άλλη μια φορά να επιδοθεί στη γνωστή πλέον τακτική της που στόχο έχει να στηρίξει την κυβέρνηση, αναμασώντας το παραμύθι περί «πολιτικής βούλησης» και βεβαιότητας ότι ο Σύριζα θα κλείσει τα μεταλλεία. Ίσως πάλι και να αρκεστεί, μαζί με την Τοπική Οργάνωση του Σύριζα, σε μία ανακοίνωση με την οποία απλώς θα διαφωνεί με τις άδειες που δίνονται, θα επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στην κυβέρνηση και θα καταφέρεται εναντίον των «ανθρωποφάγων», που διαμαρτύρονται επειδή βλέπουν τη συνεχιζόμενη καταστροφή και την κοροϊδία με σφραγίδα Σύριζα.»

Για να μην ξεχνάμε ποιοί εξέλεξαν την κα Ιγγλέζη βουλευτή Χαλκιδικής…

Και η επιστολή τελειώνει με την γνωστή επωδό, που… υπόσχεται αιώνιο και ανένδοτο «αγώνα»…

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τον αγώνα μας όποιες άδειες και να υπογραφούν. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, όποια υποτιθέμενη νομιμότητα και να έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στον τόπο μας, αλλά και απέναντι σε όσους διώκονται για αυτόν τον αγώνα ότι δεν θα αφήσουμε κανέναν μόνο».

Καλό «αγώνα»… σύντροφοι….

Επίσης, μην ξεχνάμε… Την Παρασκευή διαμαρτυρία στις Σκουριές:

αφισα1-4-16

Και το Σάββατο, επειδή μας τελείωσαν τα λεφτά, θα κάνουμε ένα live για να μαζέψουμε κανένα φράγκο για την ενίσχυση των «αγωνιστών» της Ιερισσού, που κατηγορούνται άδικα από τις κακές ελληνικές διωκτικές και δικαστικές αρχές:

ΑΕΡΙΚΟ