εμπρός στον τέτοιο που χάραξε ο έτσι…

dikastiko-megaro-poligirou-770x439_cΕπαναστατικές κραυγές από την Εφημερίδα των Συντακτών, σήμερα… Μου θύμισε μέρες του «έξω οι βάσεις του θανάτου»!!!… Διαβάστε:

«Η φάμπρικα των δικών εις βάρος των κατοίκων της Ιερισσού που εναντιώνονται στα σχέδια της πολυεθνικής Eldorado Gold συνεχίζεται. Σήμερα, έξω από τα δικαστήρια Πολυγύρου η επιτροπή ενάντια στην εξόρυξη χρυσού καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης για τη δίκη 4 κατηγορούμενων αγωνιστών που διώκονται για πλημμελήματα επειδή υπερασπίστηκαν τον τόπο τους κατά την εισβολή των ΜΑΤ στο χωριό της Ιερισσού, την Τσικνοπέμπτη, 7 Μαρτίου 2013. Εκείνη τη μέρα οι αστυνομικές δυνάμεις καταστολής έριξαν δακρυγόνα όχι μόνο στο χωριό αλλά δεν δίστασαν να ρίξουν χημικά ακόμη και μέσα στο σχολείο της περιοχής την ώρα που τα παιδιά έκαναν μάθημα»!!!

Μη μου πείτε πως δεν ανατριχιάσατε… Περίσσεια επαναστατική γυμναστική κατά των «πολυεθνικών», από την εφημερίδα-φερέφωνο της κυβέρνησης που ψήφισε το 3ο μνημόνιο και μας έδεσε χειροπόδαρα οικονομικά, κοινωνικά και εθνικά για 5-6 χρόνια ακόμα σε ένα πολυεθνικό λόμπι επαγγελματιών δανειστών, μου πέφτει βαριά πρωί-πρωί… Δεν θα πάρω…