πάνο θέλω να μου πεις για το θέατρο σκιών

ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Παρέμβαση στον υπηρεσιακό υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Ιωάννη Γκόλια, για το τεράστιο πρόβλημα των εργαζομένων στις Σκουριές, έκανε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνομίλησε σήμερα το πρωί με τον κ. Γκόλια και του ζήτησε να γίνονται σεβαστές από την διοίκηση οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι η τήρηση της νομιμότητας πρέπει να είναι αυτονόητη σε μια ευρωπαϊκή χώρα. «Το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να συνδυάζεται με την προστασία του Περιβάλλοντος κι αυτό το κρίνουν τα όργανα της πολιτείας. Όχι οι κομματικές επιτροπές που το μόνο που ξέρουν είναι να υπερασπίζονται τις κάθε είδους συντεχνίες αδιαφορώντας για τους ανθρώπους που παράγουν», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού.

Ειδικά για την πρωτοβουλία Σκουρλέτη για αναστολή των εργασιών λίγες μέρες πριν τις εκλογές, όπως είπε, ο κ. Θεοδωράκης υπογράμμισε ότι το Ποτάμι εκτιμά ότι έγινε για να χτυπηθεί ο προκάτοχος του Παναγιώτης Λαφαζάνης, αδιαφορώντας για τις δουλειές και τις ζωές 5.000 εργαζομένων.

Αλλά ο κος Σκουρλέτης «χτύπησε» άμεσα εξακολουθώντας να προσποιείται πως δεν καταλαβαίνει την απόφαση του ΣτΕ… Μακάρι να είχε τέτοια αντανακλαστικά και όταν ήταν υπουργός… (Μιλάω για τους φακέλους του διαγωνισμού για τους υδρογονάνθρακες που κανείς δεν βρήκε το χρόνο να ανοίξει…)

«Δεν υπάρχει καμία απόφαση του ΣτΕ που να αφορά την απόφαση που έλαβα ως Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στις 19 Αυγούστου, με την οποία διεκόπη μέρος των δραστηριοτήτων της εταιρείας “Ελληνικός Χρυσός”», απαντά ο Πάνος Σκουρλέτης… πείτε μας τώρα εσείς που διαβάζετε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ;

Ποιός ε;