τρελός παπάς τους βάφτισε…

Η δεύτερη φορά αριστερά έχει δώσει προφανώς φτερά στο antigold «κίνημα», το οποίο βγήκε από τη φωλιά του και κάνει αισθητή την παρουσία του στην περιοχή…

Διαβάστε τι διαμείφθηκε στο διαδίκτυο με την περίφημε «επίθεση των τραμπούκων μεταλλωρύχων στον ιερέα της Στρατονίκης»!!!

tweet

tweet2Και όλα αυτά γιατί; Επειδή χθες το βράδυ 15 εργαζόμενοι από τα μεταλλεία συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του πάτερ Ευστράτιου, ιερέα της Στρατονίκης, για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι στο κήρυγμα του ζήτησε να σταματήσουν να γράφονται συνθήματα κατά του παραιτηθέντος δημάρχου Μίχου μέσα στο χωριό, χωρίς να θίξει καθόλου (ενώ θα μπορούσε) το γεγονός ότι δεκάδες οικογένειες του χωριού βρίσκονται σε απόγνωση επειδή εδώ και ένα μήνα βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα αντιμετωπίζοντας το φάσμα της ανεργίας.

Από εκεί και πέρα, η antigold φαντασία ξεπέρασε και τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών… Γράφτηκαν «ρεπορτάζ» για πυροβολισμούς και πετροβολισμούς με επικεφαλής τον πρόεδρο των εργαζομένων επιφανείας Γιώργο Χατζή, και τον ταξίαρχο Χαλκιδικής Αριστοτέλη Μανωλά να πηγαίνει αυτοπροσώπως στο σπίτι του πάτερ Ευστράτιου. Μαϊντανοί βουλευτές και από σπόντα δήμαρχοι πήγαν στην αστυνομία, ο Τόλης οργίασε και η φυλλάδα των συντακτών τον αντέγραψε μέχρι κεραίας….

Για την ιστορία, το πιο “ακραίο” που έκαναν οι μεταλλωρύχοι ήταν να χειροκροτήσουν ειρωνικά τον Πάτερ Ευστράτιο, όταν αυτός βγήκε έξω από το σπίτι του για να τους κάνει συστάσεις. Συμπέρασμα; Ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση αλλά ο μηχανισμός της προπαγάνδας κινείται σε προεκλογικούς και αντιπολιτευτικούς ρυθμούς…

Και για τους λόγους το αληθές, δείτε και την έγγραφη δήλωση του ίδιου του ιερέα

ιερεας

Ακολουθεί η έγγραφη δήλωση του Γιώργου Χατζή κατά του οποίου στράφηκε επωνύμως η antigold προπαγάνδα:

«Από χθες το βράδυ εγώ και οι συγχωριανοί μου δεχόμαστε μια απίστευτη σπέκουλα. Τα γνωστά αντιμεταλλευτικά sites  για ακόμα μια φορά επιχείρησαν να υποβαθμίσουν και να εξευτελίσουν  τον δίκαιο αγώνα των ανέργων κατοίκων του χωριού μας. Απευθυνόμενος λοιπόν προς τους γράφοντες στα παραπάνω sites καθώς και σε αυτούς που αναπαράγουν τις ψευδείς αυτές ειδήσεις ανενδοίαστα και χωρίς καμία διασταύρωση, ως οφείλουν,  δηλώνω τα κάτωθι:

 «Κύριοι, πέσατε στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβετε. Όλα αυτά που ισχυρίζεστε και γράφετε από χθες είναι πλήρως ανυπόστατα και αποκυήματα της νοσηρής φαντασίας σας. Ο ιερέας του χωριού μας,  το επιβεβαίωσε τόσο στις αρχές όσο και εγγράφως σε εμάς τους ίδιους. Έχουμε την ευλογία να ζούμε σε ένα χωριό που το υπέδαφος του μας ζει χιλιάδες χρόνια τώρα , και έχουμε επίσης την ευλογία να γινόμαστε δέκτες αμέριστης αγάπης και στήριξης από συνδημότες μας. Σας παρακαλώ λοιπόν πολύ όταν αναφέρεσθε στους μεταλλωρύχους και στον σκληρό και αδιάκοπο αγώνα τους για εργασία,  να είστε καλύτερα ενημερωμένοι.»

Γιώργος Χατζής – Πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων των Μεταλλείων Κασσάνδρας  «Αγία Βαρβάρα»