η αυγή μεθοδεύει από τώρα αντιδράσεις για την επανέναρξη των σκουριών

ergostasio-olympiada-04

Μετά και την τελευταία απόφαση του ΣτΕ για την απόφαση Λαφαζάνη και την κατάρριψη του σκεπτικού περί μη διενέργειας δοκιμής «επιτόπου», είναι σχεδόν σίγουρο πως και η επόμενη απόφαση του ΣτΕ για την ανάκληση Σκουρλέτη θα στηριχθεί στην ίδια αιτιολόγηση βάσει της οποίας ακυρώθηκε αυτή του Λαφαζάνη, αφού κατ’ ουσία χρησιμοποιούν την ίδια έωλη επιχειρηματολογία.

Άρα σε λίγο, βάσει της λογικής, η επένδυση θα ξαναλειτουργήσει. Η ΑΥΓΗ όμως, συνεπικουρούμενη από τον υπόλοιπο φιλοσυριζαϊκό τύπο, άρχισε από τώρα τη γκρίνια, με τίτλους όπως «ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ» !!!

Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει πως ο νόμος είναι αμείλικτος και δεν καταλαβαίνει από κομματικές σκοπιμότητες, το ρίχνει στο προσφιλές του παιχνίδι, στο κυνήγι μαγισσών…

Διαβάστε για να καταλάβετε που το πάνε οι σύντροφοι:

«[…] Μετά την καταγγελία του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Π. Σκουρλέτη, την περασμένη εβδομάδα, ότι ο αντικαταστάτης του, υπηρεσιακός υπουργός I. Γκόλιας φλερτάρει με την ιδέα να ξε παγώσει την αναστολή των εργασιών στα μεταλλεία Κασσάνδρας, το Τμήμα Οικολογίας Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ στηλίτευσε, χθες, την πρακτική της υπηρεσιακής ηγεσίας του ΥΠΑΠΕΝ, καταγγέλλοντας ότι τις τελευταίες ημέρες, μετά τη συνάντησή της με εκπροσώπους της Ελληνικός Χρυσός, έχει αποδυθεί σε έναν ‘αγώνα δρόμου’ προκειμένου να ακυρώσει την πρόσφατη απόφαση του υπουργού Π. Σκουρλέτη […]. Το Τμήμα Οικολογίας απευθύνεται και στους πολίτες καλώντας τους να περιφρουρήσουν με ηρεμία και αποφασιστικότητα τη συγκεκριμένη σημαντική απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛΛ. και με την ψήφο τους στις 20 Σεπτεμβρίου να αποτελειώσουν όσους ονειρεύονται επιστροφή στο προηγούμενο καθεστώς, όταν κουμάντο στα υπουργεία έκαναν τα μεγάλα συμφέροντα».

Όπως καταλαβαίνετε, το κερασάκι στην τούρτα είναι το «ψηφίστε μας κι εμείς θα τους κλείσουμε κι ας λέει ότι θέλει το ΣΤΕ»!!!

Και μια τελευταία ερώτηση: Στις 27 Αυγούστου τουλάχιστο 30 μέλη του Τμήματος Οικολογίας Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκαν ομαδικά (διαβάστε εδώ)… Άρα ποιοι υπογράφουν την ανακοίνωση; Οι… αναπληρωματικοί;;;