αυτό είναι θράσος!

1-AGEL5

Δείτε ένα απόσπασμα από ανάρτηση στο μαγαζάκι «το Παρατηρητήριο του Τόλη», με θέμα την «διαδήλωση» των 15 antigold παραθεριστών (και του Φραγκίσκου Ρηγόπουλου), προχθές, στις Σκουριές:

«Μέχρι πού μπορεί να φτάνει η ξεφτίλα της ΕΛ.ΑΣ.; Είναι γνωστό ότι η αστυνομία πληρώνεται και παίρνει εντολές από την Hellas Gold, με την οποία έχει  μια «σχέση στοργής» από το 2008.  Όμως ανάλογες εικόνες δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα, με αστυνομικούς και μπράβους ιδιωτικής εταιρείας σε αγαστή συνεργασία, να χτυπάνε και να σέρνουν ΜΑΖΙ τους διαδηλωτές. Ούτε συντονισμένη επίθεση σε διαδηλωτές από αστυνομία και εργαζόμενους της Hellas Gold είχαμε δει, όμως το είδαμε και αυτό στις 5 Απριλίου».

Ε, ΟΧΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ… Μιλάτε για τις 5 Απριλίου όταν εισαγόμενοι μπαχαλάκηδες με σφεντόνες και αυτοσχέδιους εκτοξευτήρες φωτοβολίδων έκαναν την περιοχή μας άνω-κάτω; Για αυτή την 5η Απριλίου μιλάτε ή για κάποια άλλη κε Παπαγεωργίου; Αλλά και το θράσος έχει και αυτό τα όρια του… Κι εσύ φίλε μου τα έχεις ξεπεράσει προ πολλού… Αλλά οι μέρες της ασυλίας κάποτε θα τελειώσουν και κάθε κατεργάρης θα κάτσει στον μπάγκο του…