πρώτη φορά αριστερά στο δήμο αριστοτέλη

d549597a5eb8d68f182d5b12035d675b_M

Ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη Νο 1:

«ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ»

«Παρακαλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου Αριστοτέλη, να κρατούν τις σακούλες απορριμμάτων στις οικίες διαμονής τους, αποφεύγοντας, κατά το δυνατόν, την απόρριψή τους στους κάδους, διότι θα υπάρχει αδυναμία ικανοποιητικής αποκομιδής, λόγω έλλειψης καυσίμων από τον προμηθευτή του Δήμου.

Ο Δήμος μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τον προμηθευτή καυσίμων, για επίλυση του προβλήματος και ζητούμε συγγνώμη από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία τους.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων Δήμου Αριστοτέλη»

Ανακοίνωση του Δήμου Αριστοτέλη Νο 2:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε συνέχεια προηγούμενου Δελτίου Τύπου, στο οποίο γίνεται προληπτικά η σύσταση στους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας, να είναι φειδωλοί στην απόρριψη απορριμμάτων στις γειτονιές τους, προκειμένου να διασφαλιστούν επαρκώς οι διαθέσιμοι πόροι της Υπηρεσίας Καθαριότητας, διευκρινίζουμε ότι το πρόγραμμα αποκομιδής του Δήμου διεξάγεται κανονικά όλες τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν έχει σημειωθεί πουθενά – σε όλο το δίκτυο των οικισμών μας- η οποιαδήποτε αδυναμία, ολιγωρία ή στάση αποκομιδής.

Επιπλέον, διαβεβαιώνεται ότι η Δημοτική Αρχή, η οποία υλοποιεί τη δέσμευση της για την προστασία του δομημένου περιβάλλοντος του Δήμου και της ποιότητας ζωής των δημοτών και επισκεπτών του, έχει διασφαλίσει ήδη ικανά αποθέματα καυσίμων, για τη σωστή λειτουργία του συστήματος αποκομιδής των απορριμμάτων. Παρακαλούμε πολύ για τη συμβολή όλων στην επιτυχία της προσπάθειας αυτής, χωρίς κινδυνολογίες και παρερμηνείες.

Γραφείο Επικοινωνίας & Δ. Σχέσεων Δήμου Αριστοτέλη»

Τελικά τι να κάνω; Να φυλάξω τα σκουπίδια στο σαλόνι μου, ή όχι; Τι θα πει «προληπτικά»; Ή περνάει το φορτηγό ή δεν περνάει… Αν περάσει και δεν πάρει σκουπίδια επειδή τα έχω στο σπίτι μου, τι ένιαι τώρα αυτό; Επιτυχημένος σχεδιασμός;

Ελπίζω να φταίει ο προμηθευτής για το θέμα και όχι τυχόν έλλειψη ρευστότητας εκ μέρους του Δήμου, διότι όπως όλοι γνωρίζουμε έλλειψη καυσίμων δεν υπάρχει, τουλάχιστον μέχρι τώρα. Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια και με τα σκουπίδια στο σαλόνι μας….