ορισμένα παλικάρια…

11709601_824069754375597_8774883181934330522_n

Διαβάζω την εξής ανακοίνωση από το… παρεάκι των 60 ατόμων, τα οποία χρησιμοποιώντας σχεδόν από ένα αυτοκίνητο ο καθένας για να φαίνονται πολλοί, ανέβηκαν το Σάββατο στις Σκουριές για να διαδηλώσουν:

«Οι μπάτσοι και οι σεκιουριτάδες στα βρώμικα και ρυπαρά εργοστάσια της Hellas Gold από τη μία και το βλέμμα της αγριόγατας που ξεπρόβαλε μέσα από το δάσος από την άλλη, προφανέστατα άρρωστη και τρομαγμένη εξαιτίας της νέας τρομακτικής κατάστασης που διαμορφώνεται – μας γεμίζει οργή. Δηλώνουμε για άλλη μια φορά ότι αυτό που εδώ και τριάμισι χρόνια γίνεται στις Σκουριές δε θα ξεχαστεί ποτέ και πως ο αγώνας για γη και ελευθερία συνεχίζεται. – Επιτροπή Αγώνα Μεγάλης Παναγίας».

Οι άνθρωποι έχουν κολλήσει σε άλλο έργο… Με αντιεξουσιαστική ορολογία μιλάνε για «μπάτσους» και αγώνα για «γη και ελευθερία»!!! Λες και είναι ακτήμονες δουλοπάροικοι του 18ου αιώνα… Το ορθόν των αιτημάτων και την στάσης τους αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά από την συμμετοχή στην «κινητοποίηση»… Τρεις κι ο κούκος με ηχηρές απουσίες… Ο κόσμος της Χαλκιδικής είναι σκεπτόμενος και τους έχει απομονώσει τελείως… Α… ξέχασα… Ο κος Τόσκας ήταν εκεί…