νέο μπαράζ δημοσιεύσεων: η λάσπη μας έπνιξε

fwtia-aporrimmatofora-xalkidiki

Νέο κύμα αρθρογραφίας κατά της επένδυσης εμφανίζεται στα μιντιακά προπύργια του ΣΥΡΙΖΑ, την ΑΥΓΗ και την Εφημερίδα των Συντακτών. Η λυσσώδης επίθεση επιχειρείται πάλι «συμπτωματικά» με την παρουσίαση της έκθεσης της Ολλανδικής ΜΚΟ SOMO για την ElDorado Gold.

Έτσι έχουμε στην ΑΥΓΗ την ανακοίνωση πως η φωτιά στο αμαξοστάσιο του δήμου Αριστοτέλη ήταν εμπρησμός και τον σαφή υπαινιγμό «η φωτιά είχε ξεσπάσει μια μέρα μετά την ανάκληση αδειών της Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.». Στην ΑΥΓΗ επίσης πληροφορούμαστε πως οι «απώλειες φορολογικών εσόδων από την ElDorado Gold για την Ελλάδα ανέρχονται σε 2,4 εκατ.» (!!!) σύμφωνα με την Ολλανδική SOMO.

Στην Εφημερίδα των Συντακτών διαβάζω σήμερα, Απρίλιο του 2015, πως η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αριστοτέλη Λένα Παναγιωτοπούλου, κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκιδικής για τον τραυματισμό που υπέστη από αστυνομικό των ΜΑΤ στις 28 του περασμένου Δεκέμβρη, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας ενάντια στις εξορύξεις στις Σκουριές. Το θυμήθηκε μετά από 3 μήνες… Πάλι καλά…

Αλλά το αποκορύφωμα είναι το σκατολογικό άρθρο της ΑΥΓΗΣ με τίτλο «Κάτω στην κοιλάδα της σκιάς του θανάτου», όπου ένα «λόγιος» δημοσιογράφος (από τα χειρότερα είδη της φάρας μας), μπλέκει τον Φρόυντ, τον Κέινς και τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε με μια έρευνα για την ανάκτηση πολυτίμων μετάλλων από ανθρώπινα περιττώματα. Έχω πολλούς μήνες να διαβάσω κάτι τόσο ηλίθιο. Πάρτε μια γεύση:

« […] Σειρά έχει ο Κέυνς. Στο Πραγματεία περί Χρήματος ( 1930) αναφέρεται, πλαγίως, επιδοκιμαστικά στη Φροϋδική θεωρία περί της αγάπης του χρήματος, και ιδιαίτερα του χρυσού. Σύμφωνα με αυτή, η ακράτεια εντέρου της νηπιακής ηλικίας, ιδίως όταν αργεί να ξεπεραστεί, μετουσιώνεται ως επανάκτηση στην ενήλικη ζωή του ατόμου με το ένστικτο της αποταμίευσης και της απόλαυσης του χρήματος χρυσού.

[…] Όπως είναι γνωστό, στην εποχή μας η θρησκεία από τα επουράνια ύψη έχει χειραφετηθεί στην επίγεια εκ-κοσμικευμένη εκδοχή της ως λατρεία του χρήματος. Τώρα, όπως φαίνεται, η εκμετάλλευση μπορεί να γίνει και από τα ανθρώπινα περιττώματα ικανοποιώντας έτσι την εικασία Φρόυντ Κέυνς για το σύμπλεγμα χρυσού, χρήματος και εδρικού ερωτισμού . Έτσι λοιπόν κλείνει ο κύκλος χρυσός- Λένιν –Φρόυντ. Το El Dorado (Helldorado) της Χαλκιδικής πότε θα κλείσει;»

Δημοσιευμένα στην ΑΥΓΗ, τα ανωτέρω επιβεβαιώνουν αυτό που σιγοψιθυρίζει όλη η Ελλάδα: Σ@@ά τα έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ….