φτου σου!! το χάσαμε….

maxresdefault

Μιλάτε πιο νωρίς βρε παιδιά… Δεν είναι για να χάνουμε τέτοια… Χθες μίλησε στην Μεγάλη Παναγιά ο περουβιανός αγωνιστής Ούγκο Μπλάνκο, με θέμα τους πολύ σημαντικούς, εν εξελίξει στη Λατινική Αμερική, αγώνες ενάντια στα ορυχεία. Πολύ σωστή πρόβλεψη, αφού η «Επιτροπή αγώνα Μ. Παναγιάς ενάντια στην εξόρυξη χρυσού» κατάλαβε πως σε πολύ λίγο καιρό θα γίνουμε μπανανία με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, και οι ένοπλοι αγώνες των ιθαγενών αγροτών είναι προ των πυλών.

Αλλά το χειρότερο απ΄ όλα, χάσαμε τον έτερο ομιλητή, κο George Katsiaficas (sic!), καθηγητή ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών στο Wentworth Institute of Technology στη Βοστόνη. Σήμερα διδάσκει, ως επισκέπτης καθηγητής, στο Chonnam National University στο Gwangju της Νότιας Κορέας, όπου, ολοκληρώνει την έρευνά του για τις εξεγέρσεις της δεκαετίας του ’80 και του ’90 στην ανατολική Ασία.

Κρίμα.. φαίνεται πως θα μας χρειαστούν γνώσεις για εξεγέρσεις… Προτείνω, τώρα που θα βγει με περιοριστικούς όρους ο Σάββας Ξηρός, να τον φέρουμε να μας πει για ένοπλο αγώνα, πρακτικές αντάρτικου πόλης, κ.λπ….