εύγε στο δήμο!

Career-Page

Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Ημέρες Πολιτικής Καριέρας 2015» του Δήμου Αριστοτέλη.

Μια πρωτοβουλία που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Αριστοτέλη, και στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, έλαβε χώρα την Παρασκευή 27.03.2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού. Ο Δήμος Αριστοτέλη σε συνεργασία με τo Παρατηρητήριο Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων διοργάνωσαν τις «Ημέρες Πολιτικής Καριέρας 2015» που είχε ως στόχο την συνάντηση όλων των antigold από την ευρύτερη περιοχή του Δήμου και όχι μόνο, με υποψήφιους πολιτευόμενους. Η επιτυχία και η πολιτική διαδρομή ανθρώπων όπως η κα Ιγγλέζη, ο κος Μίχος, ο κος Ζουμπάς, ο κος Τόσκας, οι οποίοι στήριξαν και εξακολουθούν να στηρίζουν την πολιτική τους καριέρα στον antigold «αγώνα» τους, έχει αποδείξει πως ο Δήμος μας μπορεί να γίνει φυτώριο antigold πολιτευόμενων, οι οποίοι για τα επόμενα 30 χρόνια, όσο δηλαδή θα λειτουργεί η επένδυση στην ΒΑ Χαλκιδική μπορούν να χτίσουν μια αξιοζήλευτη πολιτική καριέρα αγωνιζόμενοι για να φύγει: «SOS Χαλκιδική για πάντα»! Η ανταπόκριση τόσο από την πλευρά των antigold όσο και των ενδιαφερομένων για πολιτική καριέρα ξεπέρασε κάθε προσδοκία καθώς πάνω από 40 επαγγελματίες antigold, της περιοχής προσέφεραν την εμπειρία τους, ενώ είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με πάνω από 100 υποψηφίους, που αψήφησαν την καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε σημαντικά την μετακίνηση προς την Ιερισσό.

Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τόσο τους antigold, όσο και τους δημότες που συμμετείχαν στις «Ημέρες Πολιτικής Καριέρας 2015», οι οποίοι, πραγματικά, αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία του Δήμου και ευχόμαστε αυτή η συνάντηση να αποτελέσει την ουσιαστική αρχή νέων antigold συνεργασιών, αλλά και ανάδειξης νέων πολιτικών αστέρων για την περιοχή.

Για το Δήμο Αριστοτέλη οι «Ημέρες Πολιτικής Καριέρας 2015» εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων της Δημοτικής Αρχής που αποσκοπούν στη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών που θα δώσει μια νέα πνοή στην απασχόληση σε πολιτικές θέσεις οι οποίες στηρίχθηκαν στην υιοθέτηση της antigold προπαγάνδας. Η επιτυχία αυτή της εκδήλωσης αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα όχι μόνο αλλαγής αλλά και συμπαράστασης από την πλευρά των φιλόδοξων δημοτών, που επιθυμούν να συμπορευθούν πολιτικά με την antigold Δημοτική Αρχή στο δρόμο της αντιπαράθεσης και του διχασμού.

Γραφείο Προπαγάνδας & antigold Σχέσεων – Δήμου Αριστοτέλη