μιχο, μίχο είσαι εδω;

MICHOS AT STE

Προφανώς το μπλογκ olahalkidiki έχει τις πηγές του και αν δεν υπάρξει διάψευση από τον ίδιο τον κο Μίχο, και ισχύουν τα κατωτέρω, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο Δήμο μας… Πρόβλημα αξιοπιστίας, πρόβλημα διπλοπροσωπίας, πρόβλημα εμπιστοσύνης… Με άλλα λόγια, πρόβλημα δημάρχου…

«Που είναι αυτό το παιδί;  Που είναι ο Δήμαρχος της ενότητας;  Νομίζετε με όλα αυτά που συμβαίνουν το  τελευταίο διάστημα  στις Σκουριές και στην κυβέρνηση του Τόλη –συγνώμη του Τσίπρα–, ο Γιάννης Μίχος είναι αμέτοχος; Αν έχετε αυτή την εντύπωση είστε γελασμένοι. Ο Δήμαρχος της ενότητας και της ανάπτυξης… κάνει το έργο του.

Για να μην σας κρατάω σε αγωνία ο κ. Μίχος Δήμαρχος του Δήμου Αριστοτέλη αφού εξασφάλισε κονδύλιο από τους ίδιους τους δημότες του για τα δικηγορικά έξοδα του κ Ξωνίκη του Πολεοδόμου  της Αρναίας… αυτού που είχε να υπογράψει τα πολλά κοτέτσια που δημιουργήθηκαν στο Δήμο λόγο ανάπτυξης τον υποχρέωσε με το έτσι θέλω να μην βάλλει την πολυπόθητη υπογραφή του στο έγγραφο που ταλαιπωρούσε την Ελληνικός Χρυσός, τους εργαζομένους και όλη την Ελλάδα.

Την περασμένη Τετάρτη ήρθε η ώρα της υπογραφής και θεώρησε καλό να ενημερώσει τον Δήμαρχο. Έλα που όμως γάτα ο Δήμαρχος γνώριζε πολύ καλά, με τις διασυνδέσεις που έχει , τι θα κάνει η κυβέρνηση και έτσι κάλυψε για ακόμη μια φορά τον πολεοδόμο και δεν χρειάζεται πλέον να υπογράψει.

Αυτή είναι η αλήθεια κ. Μίχο Δήμαρχε του Δήμου Αριστοτέλη και της ενότητας

Όλους θα μας κρίνει η ιστορία κ. Μίχο».

[ΠΗΓΗ: olahalkidiki.blogspot.gr]