κάτι βρωμάει στην εφημερίδα των συντακτών….

stink5

Στην … «έγκυρη και αντικειμενική» Εφημερίδα των Συντακτών, ο συντάκτης Φωτόπουλος λέει πως «κάτι βρωμάει με την φωτιά στα απορριμματοφόρα» του δήμου έξω από την Ιερισσό, και παρ’ όλο που η ίδια η πυροσβεστική υπηρεσία μιλά για βραχυκύκλωμα, η «καλή» εφημερίδα εμμέσως πλην σαφώς κατηγορεί τους εργαζόμενους!!!

Μετά, μας μιλά για τις απαιτήσεις του antigold «κινήματος»:

«Το κίνημα δεν μπορεί να εφησυχάσει μέχρι τη δικαίωση των αιτημάτων του και ίσα-ίσα πρέπει να συνεχίσει να πιέζει προς αυτή την κατεύθυνση», υποστηρίζουν μέλη της επιτροπής αγώνα ενάντια στις εξορύξεις. Αυτά που περιμένουν από το υπουργείο είναι:

Να διατάξει άμεση παύση των εργασιών ώστε να σταματήσει η συνεχιζόμενη καταστροφή. Να δηλώσει ανοιχτά και δημόσια τις προθέσεις του. Να αξιοποιήσει όλες τις μελέτες του κινήματος μέχρι τώρα για τον σκανδαλώδη, παράνομο, επιστημονικά άκυρο και κοινωνικά επιζήμιο χαρακτήρα της επένδυσης. Να δεσμευτεί στο άμεσο μέλλον για συγκεκριμένη ημερομηνία κατάθεσης νομοσχεδίου που να αποχαρακτηρίζει την περιοχή από μεταλλευτική. Να προωθήσει την απαλλαγή όλων των διωκόμενων από τα κατηγορητήρια.

Θα είμαστε μαζί με την κυβέρνηση όσο αυτή προχωράει, θα μας βρει όμως απέναντι της αν υποχωρήσει, τονίζουν».

Τίποτα δεν θέλουν… Μέχρι και απαλοιφή κακουργημάτων του κοινού ποινικού δικαίου… Και η απειλή στο τέλος, με νόημα, έτσι; Σας ψηφίσαμε να μας κάνετε το δικό μας… Αν δεν μας το κάνετε, μην περιμένετε από εμάς στήριξη… Κατάλαβα λάθος;