να βγω κι εγώ στη φωτογραφία!

534nikolopoulos nikos

Το έντυπο «ΤΟ ΧΩΝΙ» προφανώς είναι ένα εύκολο μέσο προβολής για πολλούς βουλευτές (και όχι μόνον) οι οποίοι συνήθως δυσκολεύονται να τραβήξουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας… Έτσι, πολλοί μυρίστηκαν εκλογές και τρέχουν να προβληθούν όπου μπορούν (ακόμα και στο… ΧΩΝΙ), μήπως θυμηθούν οι ψηφοφόροι το όνομά τους όταν διαβάζουν τα ψηφοδέλτια…

Ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος πήγε ακόμα ένα βήμα πιο μπροστά! Εφάρμοσε την τακτική της «ετεροχρονισμένης αναφοράς»… Πήρε ένα δημοσίευμα από το «έγκυρο» ΧΩΝΙ, που «καταδεικνύει το έλλειμμα νομιμότητας στην αδειοδότηση της εξόρυξης»,  τριών μηνών(!!!) και ζήτησε να πάρουν θέση ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί Οικονομικών, Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος και Δικαιοσύνης… Όχι ότι περίμενε καμιά απάντηση… Το όνομά του ήθελε να ακουστεί ο άνθρωπος… Για την ιστορία η απάντηση ήταν φυσικά «Δεν σχολιάζουμε δημοσιεύματα».

Αν δεν θυμάστε τον κο Νικολόπουλο, είναι διαγραφείς βουλευτής από την Ν.Δ., ο οποίος το 2013 ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος, με πρόεδρο τον ίδιο. Το 2014 εντάχθηκε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ναι, καλά θυμάστε, είναι αυτός που στις 27 Αυγούστου 2014 σχολίασε, με ιδιαίτερα γραφικό τρόπο, στον λογαριασμό του στο Twitter τον αρραβώνα του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον σύντροφό του, γράφοντας χαρακτηριστικά «Από την Ευρώπη των Εθνών-Κρατών, στην Ευρώπη των …. πουσταριών»… Ελλάς, θρησκεία, οικογένεια….