κ.ιγγλέζη:για όλα φταίει το….κράτος!!!

images

Οι βιβλικές καταστροφές σημειώθηκαν στη Χαλκιδική ως αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων, οι δρόμοι και τα σπίτια που πλημμύρισαν, τα δέντρα και οι κολώνες της ΔΕΗ που έπεσαν, οι σοδιές που χάθηκαν αλλά και όλες οι καταστροφές που σημειώθηκαν από ακραία καιρικά φαινόμενα το 2014, καταλογίζονται στο κράτος κατά την κα Ιγγλέζη!

«Οι ευθύνες που βαραίνουν την πολιτεία είναι τεράστιες καθώς μιλάμε για απαρχαιωμένες υποδομές δικτύων που ουσιαστικά έχουν να συντηρηθούν για πάνω από 30 χρόνια και ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά έργα που έρχονται ως αποτέλεσμα της μνημονιακής πολιτικής της υποχρηματοδότησης και έλλειψης σχεδιασμού για τη προστασία των κατοίκων σε συνθήκες έκτακτης ανάγκης. […] Απαιτούμε την λήψη όλων των απαραιτήτων μέτρων ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστάσεις που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές και τις περιουσίες των κατοίκων του Νομού Χαλκιδικής».

Αυτό το τελευταίο Κατερίνα ήταν περιττό… Τώρα που θα φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ την «κυβέρνηση της Αριστεράς», όλα αυτά θα λυθούν… Έτσι δεν είναι; Άκουσα πως θα σταματήσουν και τα ακραία καιρικά φαινόμενα…

Έρχονται εκλογές και θα έχουμε κάθε λίγο δηλώσεις για να φαινόμαστε στα ΜΜΕ, έ;