βγήκαν τα μαχαίρια

ceb1cf81cf87ceb9cebaceb7-web

Η ξεφτίλα του αυτοαποκαλούμενου «Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων», το οποίο θα έπρεπε να μετονομαστεί σε «Το Αντεθνικό μπλογκ της Αποανάπτυξης», δεν έχει όρια… Χρησιμοποιεί τον γραφικό Παπαφλέσσα Αγγελόγλου για να επιτεθεί ευθέως κατά του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου.

Σχεδόν όλες οι αναρτήσεις του από τις 19/11 μέχρι σήμερα, οι οποίες στρέφονται κυρίως κατά του δημάρχου και της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου, είναι αναδημοσιεύσεις. Κυρίως από το μπλογκ Vasilinos, αλλά και από alterthess, Seleo και Εφημερίδα Συντακτών.

Το τελευταίο άρθρο του Αγγελόγλου, υπερέβη τα εσκαμμένα όμως, και ο άγιος άρχισε να λέει πράγματα που δεν λέγονται… Όπως π.χ. πως ο Μίχος για να βγει δήμαρχος συμφώνησε να κατέβουν οι antigold με μια παράταξη και όχι περισσότερες για να μην διασπαστούν οι ψήφοι, και υπέγραψε μάλιστα και «Διακήρυξη αρχών και στόχων της ενωτικής πρωτοβουλίας» (!!!), δεσμευόμενος μετεκλογικά να κάνει τα λόγια του πράξεις… (Αν αντέχετε, διαβάστε όλο το παραλήρημα ΕΔΩ). Προδομένος, λοιπόν, ο Αρχιμαν., αρχίζει και καρφώνει πρόσωπα και πράγματα… Έτσι, είναι…. Οι άνομοι έρωτες δεν βαστάνε και πολύ….