ελλας ελληνων χριστιανων

skouries2

Ανατριχιαστικές μνήμες ήρθαν στο μυαλό μας διαβάζοντας στο ρεσπέντζα το «ψήφισμα προέδρων Δ.Κ. Δήμου Αριστοτέλη», δηλαδή του Πασχαλίδη, του Διαμαντούδη, του Κυργιαννού και του Τσακνή, οι οποίοι έσπευσαν προφανώς να αντιδράσουν στην απόφαση του δημοτικού συμβουλίου με μία «πιο αυστηρή» διατύπωση ψηφίσματος… Μήπως διακρίνω μια «εσωκομματική» αντιπολίτευση στον Μίχο;

«Ως θεματοφύλακες της πατρίδας μας και εκφραστές των νέων δεδομένων όπως αυτά προέκυψαν με την τελευταία λαϊκή ετυμηγορία δηλώνουμε κατηγορηματικά και αμετάκλητα ότι :

• δεν συναινούμε στο έγκλημα της απόλυτης καταστροφής της Β.Α. Χαλκιδικής με την ανοιχτή εξόρυξη .

• δεν συναινούμε : στην καταστροφή και την εξαφάνιση των νερών των δασών και εν γένει όλων όσων δίνουν ζωή στον τόπο αυτόν που ζούμε στο όνομα μιας καταστροφικής και γενοκτόνας ( για την περιοχή μας ) εταιρίας .

Είμαστε συμπαραστάτες : και αλληλέγγυοι όλων όσων αγωνίζονται για την σωτηρία αυτού του τόπου από την ξενόφερτη και ντόπια λεηλασία .

συμμεριζόμαστε : την αγωνία των εργαζομένων και στηρίζουμε την υπάρχουσα κατάσταση όπως λειτουργεί και για όσο χρόνο διαρκέσει με ταυτόχρονη αποκατάσταση των μέχρι τώρα καταστροφών του περιβάλλοντος που προέκυψαν στην ευρύτερη περιοχή.

απαιτούμε : αυστηρότατο έλεγχο με την εφαρμογή της νομιμότητα των μέχρι τώρα γενομένων , και την απαίτηση μέχρι δεκάρας κάθε αντισταθμιστικού που προβλέπεται από την υπάρχουσα κρατική νομοθεσία για το συμμάζεμα έστω και τώρα όσων συμμαζεύονται.

Την επιστολή απευθύνουμε : προς κάθε καλοπροαίρετο αποδέκτη που στο όνομα της Πατρίδας μας και του Ελληνισμού : Αγαπάει τον δήμο του Αριστοτέλη και στο όνομα του Χριστιανισμού: σέβεται τον Εαυτό του την Παναγία και το Άγιο Όρος . Ιερισσός 20/11/2014.»

Ωραία, επιτέλους έχουμε και «εκλεγμένους θεματοφύλακες(!) της πατρίδας» με ελληνοχριστιανικά ιδεώδη… Να κατέβουμε τώρα από το καλάμι; Φτάνει;