αναγκάστηκε ο άνθρωπος…

1874d03475774d47218cf6fb60965511_L

Ο Αρχιμ. Αγγελόγλου έχει πάρει σοβαρά το ρόλο του ως Παπαφλέσσας των Σκουριών και μπήκε (πάλι) μπροστάρης στο antigold «κίνημα»

Όπως είναι γνωστό, το ΥΠΕΚΑ εξέδωσε απόφασή για την αδειοδότηση και έγκριση της Τεχνικής Μελέτης εγκαταστάσεων διαχείρισης εξορυκτικών αποβλήτων υποέργου Σκουριών – φράγματα και χώροι απόθεσης τελμάτων εμπλουτισμού μεταλλείου Σκουριών. Διαβάζουμε στο μπλογκ του Αρχιμ. πως «Επειδή μέχρι σήμερα ουδείς φορέας κατέφυγε στο ΣτΕ για την ουσιαστική προσπάθεια ακύρωσης του έργου, και επειδή ο χρόνος της προθεσμίας για αίτηση Ακύρωσης εκπνέει (και μετά την εκπνοή σύμφωνα με τον νόμο θα κατοχυρωθεί ως αποδεκτή και εγκεκριμένη η ανωτέρω Απόφαση του ΥΠΕΚΑ), ο Αρχιμ. Χριστόδουλος Αγγελόγλου αναγκάσθηκε να καταθέσει Αίτηση Ακύρωσης της ως άνω πράξεως του ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ».

Δεν κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν κατέθεσε το Παρατηρητήριο, δεν κατέθεσε ο Τόλης, δεν κατέθεσε ο Καμμένος, κατέθεσε ο Αρχιμα. Αγγελόγλου…

Παρεμπιπτόντως, το ΣτΕ, κρίνοντας ότι ο Δήμος Αριστοτέλη έχει έννομο δικαίωμα παρεμβάσεως στη δίκη, καλεί τον Δήμο εντός 5 ημερών (έως τις 27-10-2014) να καταθέσει τις απόψεις του ενώπιον της Επιτροπής Αναστολών.