το καϊκι απ τη περσία πιάστηκε στην στρατωνία…

18-31--3-thumb-medium

Θρίλερ με το πολύ γνωστό ιερισσιώτικο καΐκι του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι εξίσου πολύ γνωστός για την αντίθεση του στα μεταλλεία, το οποίο έπιασε στη σκάλα φόρτωσης των “Μεταλλείων Κασσάνδρας” για πολλές ώρες προχθές.

Το θέμα δεν είναι τι έκανε και αν νομιμοποιούνται οι δειγματοληψίες που τυχόν διεξήγαγε (ασφαλώς και όχι), αλλά η ουσία του θέματος: Βλέποντας πως ο «αγώνας» και το «κίνημα» πάει κατά διαόλου με τις αλλεπάλληλες ήττες σε νομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο συμμετοχής του τοπικού στοιχείου πλέον, κάποιοι δεν διστάζουν να επιχειρήσουν ακόμη και τη δυσφήμιση του μόνου προϊόντος που έχει απομείνει στην Ελλάδα να «πουλήσει», του τουριστικού προϊόντος.

Έτσι, χρησιμοποιώντας τη γνωστή στρατιά των φίλα προσκείμενων (δημοσιογράφων, επιστημόνων ΑΠΘ, ΕΛΚΕΘΕ, κ.λπ.) βάλθηκαν να αμφισβητήσουν κάθε κρατική υπηρεσία, κάθε εργαστήριο… Δεν δίστασαν να γράψουν στην Ελευθεροτυπία πως για την υποτιθέμενη ρύπανση φταίει η μέθοδος της ακαριαίας τήξης… Σωστά αναρωτιέστε, αφού η μέθοδος αυτή δεν πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή πριν τα επόμενα 5-6 τουλάχιστον χρόνια!!! Για την επιστημονική τεκμηρίωση των γραφόμενων του Σάκη Αποστολάκη δεν θα μιλήσω… Μιλάνε μόνα τους τα parts per minute (!!!) του αρσενικού….

Α… και για όσους παρανόησαν τον τίτλο της Ελευθεροτυπίας «Η Κατερίνα θα πει την αλήθεια για την παραλία Στρατωνίου», Κατερίνα ονομάζουν ένα βυθιζόμενο μετρητικό μηχάνημα, πατέντα του ΕΛΚΕΘΕ. Μην νομίζετε πως θα δέσουν καμιά άλλη Κατερίνα με σχοινί και θα τη βουλιάξουν στο βυθό… Αν και από κάποιους προτάθηκε και αυτή η ιδέα…