τζιτζικώστας: σταθερή αξία

tzitzikostas3

Τουλάχιστον ο άνθρωπος είναι σταθερός στις απόψεις του… Το (ξανα)δήλωσε καθαρά: «είμαι υπέρ των επενδύσεων όχι όμως υπέρ αυτών που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον ή θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη άλλων μονάδων».

Ότι καταλάβατε, καταλάβαμε. Είναι μια κλασική «πολιτική» δήλωση, την οποία σε δεύτερο χρόνο και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εκλογών, μπορεί να την «γύρει» εύκολα προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση… Ιδού και η απόδειξη:

Σενάριο 1: Ο Τζιτζικώστας δεν βγαίνει Περιφερειάρχης. «Είχα σαφώς δηλώσει πως είμαι κατά των επενδύσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον ή θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη άλλων μονάδων. Πάντα στάθηκα στο πλευρό των κοινωνικών κινημάτων, όπως αυτό των Σκουριών»…

Σενάριο 2: Ο Τζιτζικώστας βγαίνει Περιφερειάρχης και αναγκάζεται να δεχθεί τη νόμιμη λειτουργία της επένδυσης: «Είχα σαφώς δηλώσει πως είμαι δεν είμαι υπέρ των επενδύσεων που θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία, το περιβάλλον ή θέτουν σε κίνδυνο την ύπαρξη άλλων μονάδων. Η επένδυση στις Σκουριές έχει εγκεκριμένες μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν πως δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία… Αντιθέτως είναι ένα έργο πνοής και ανάπτυξης για την περιοχή… Εμείς ως Περιφέρεια παρακολουθούμε αδιαλείπτως την εφαρμογή όλων των αυστηρών περιβαλλοντικών όρων που υποχρεούται να τηρεί η εταιρεία…».

Είδατε; Όλα γίνονται… Ξέρει τι κάνει ο άνθρωπος…