είσαι ο…. και λέγεσαι….

imgres

Για το «καποιο blog της Χαλκιδικής», το ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ εννοώ, η επίσημη ανακοίνωση της παράταξης του Χρ. Πάχτα ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το συμβάν βιαιοπραγίας κατά υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης, δεν αρκεί… Θέλει «πρόσωπα, τόπο και χρόνο» διότι αλλιώς η καταγγελία είναι «αόριστη και αν θέλουμε την πιστεύουμε και ότι θέλουμε βάζουμε στο μυαλό μας»

Τα ίδια είπε και ο υποψήφιος του Κινήματος Ανάπτυξης  Γ. Μίχος  χωρίς να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες και πράξεις!!!!

Δεν θέλει κανείς να πιστέψετε τίποτα κύριοι… Και βάλτε ότι θέλετε στο μυαλό σας, όπως ο ανώνυμος σχολιαστής της ανάρτησής σας που δηλώνει διστακτικά «Μάλλον, άλλο ένα ψέμα»!!!. Αν δεν καταλαβαίνετε πως η παράθεση ονομάτων και λεπτομερειών το μόνο που θα έχει να προσφέρει είναι μια πιθανή κλιμάκωση του γεγονότος, και αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το πνεύμα της ανακοίνωσης Πάχτα, ε τότε πάρτε ένα τηλέφωνο να μάθετε και ονόματα και τόπο και χρόνο… τα οποία από την άλλη ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Αξιοσημείωτο είναι πως η πρώτη σας αντίδραση ήταν η προσπάθεια να αμφισβητήσετε, να μειώσετε ή και να διαψεύσετε το συμβάν…. Συγχαρητήρια…. Άξιοι εφαρμοστές της πολιτικής της Εφημερίδας των Συντακτών, των αντίχρυσων και των οπαδών του διχασμού τους τοπικής κοινωνίας. Εύγε!