έτσι θα βγει δήμαρχος ο μίχος;

kke

Διαβάζουμε από το Blog Ρεσπέντζα της Χαλκιδικής μια απίστευτη επώνυμη καταγγελία: Εκβιάζονται υποψήφιοι του ΚΚΕ από «antigold δημοκράτες» να μην κατέβουν στις επερχόμενες εκλογές για να μην διασπαστεί, λέει, το κίνημα των αντίχρυσων!!! Διαβάστε με τα ίδια σας τα μάτια:

«Aρκετοί στον χώρο γύρω από την Ιερισσό θέλουν την φίμωση και περιθωριοποίηση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Δεν είναι μονάχα οι φασίστες και οι νεοναζί της χρυσής αυγής που θέλουν την φίμωση και περιθωριοποίηση του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης, αλλά είναι και αρκετοί άλλοι στον χώρο γύρω από την Ιερισσό που θέλουν και επιδιώκουν κάτι τέτοιο.

Αυτό βεβαίως δεν αφορά το σύνολο των κατοίκων της περιοχής που είναι δημοκράτες και είναι υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και της πολιτικής επιλογής, αλλά αφορά συγκεκριμένα άτομα και ομάδες.

Αυτοί λοιπόν οι υποτιθέμενοι δημοκράτες εδώ και αρκετό διάστημα και όσο πλησιάζουμε στις εκλογές αδίστακτα και ανερυθρίαστα κατακρεουργώντας και τσαλαπατώντας τις έννοιες της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης, επιδίδονται σε ένα μπαράζ επιθέσεων σε βάρος των Κομουνιστών και των ανθρώπων  της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Με κάθε είδος μέσο, με πίεσης, με απειλές, με βρισιές και με άλλου είδος εκβιασμούς ακόμα και προπηλακισμούς ατόμων της Λ.Σ. προσπαθούν να μας κάνουν να αναδιπλωθούμε και να μη συμμετέχουμε σαν Λ.Σ. στις επικείμενες εκλογές στον Δήμο Αριστοτέλη.Το επιχείρημα τους; Το σκεπτικό τους; Διασπάμε λένε το μέτωπο ενάντια στην μεταλλουργία χρυσού [..].

Ας το χωνέψουν λοιπόν  καλά όλοι αυτοί. Το αν θα κατεβούμε στις Δημοτικές Εκλογές ή όχι το αν θα δώσουμε την δυνατότητα σε έναν κόσμο που συμφωνεί μαζί μας και θέλει να εκφραστεί θα το αποφασίσει η ΚΟΒ του Δήμου και τα πρόσωπα που πλαισιώνουν την Δημοτική μας Κίνηση την Λ Σ. και ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Το ΚΚΕ και οι Κομουνιστές δεν εκβιάζονται δεν τρομοκρατούνται  δεν υποκύπτουν σε ψεύτικα διλλήματα και το έχουν αποδείξει σε παλαιότερες πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις».

Το κείμενο υπογράφει ο κος Γαλατιανός Αλέξανδρος γραμματέας της ΚΟΒ Ιερισσού, με την υποσημείωση «Με προσωπική και αποκλειστική ευθύνη για τα καταγγελλόμενα». Για το πλήρες κείμενο εδώ.