άνανδρη επίθεση ακτιβιστών με πέτρες εναντίον εργαζομένων

PROTOMAGIATIKES MOLOTOF STIS SKOYRIES

Η νέα άνανδρη επίθεση σε βάρος εργαζομένων σημειώθηκε Παρασκευή, λίγο πριν τις 6 το απόγευμα, μέσα στις εγκαταστάσεις των Σκουριών. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε γεωτρητική εργολαβία, δέχθηκαν βροχή από πέτρες και εύφλεκτα υλικά από μια ομάδα 10-15 περίπου ατόμων που είχε στήσει καρτέρι στο σημείο, αφού πρώτα είχε καταφέρει να εισβάλει κρυφά στο χώρο….

Το μεγάλο ευτύχημα είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν υπέστησαν κάποιους τραυματισμούς, εκτός από το μεγάλο ψυχολογικό σοκ.

Τεράστια ερωτηματικά γεννάει και πάλι η στάση της αστυνομίας. Ένα περιπολικό της ήταν παρόν όταν σημειώθηκε η επίθεση. Όμως οι αστυνομικοί δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν με ότι διαδραματίστηκε μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Αντιθέτως, συνέστησαν στους εργαζόμενους να πάνε εκείνοι να καταγγείλουν τα όσα πέρασαν!!! Αυτά συμβαίνουν στη ΒΑ Χαλκιδική, όπου κάποιοι ισχυρίζονται, ότι η αστυνομία λειτουργεί ως “κρατική security” στα .

Σε αναμονή βρισκόμαστε και για δηλώσεις σχετικά με την επίθεση από τον υποψήφιο δήμαρχο Μίχο, τον οποίο η είδηση βρήκε σε προεκλογική συνεστίαση, που έκανε σε ταβέρνα του Νεοχωρίου.

[ΠΗΓΗ: politesaristoteli.blogspot.gr]