και αυτοί το βιολί τους…

Διαβάζω στο antigold.gr, σε ανάρτηση με τίτλο «Για τις Σκουριές»:

«Οι άνθρωποι στις Σκουριές είναι “τρομοκράτες”, είναι “εγκληματική οργάνωση”, είναι “πυρήνας ανομίας”. Όταν οι νόμοι βγαίνουν όπως βγαίνουν στην Ελληνική Δεινοκρατία, είναι πολύ εύκολο να γίνεις παράνομος από τη μια στιγμή στην άλλη. Πάντα θα βρεθεί ένα έγκλημα που έχεις διαπράξει – και αν δεν έχεις διαπράξει κανένα έγκλημα, τότε θα εφευρεθεί κάποιο, κανένα πρόβλημα. Στη Δεινοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

Όχι ρε μαλάκα, δεν καταδικάζω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Ούτε το ίδιο το Σύνταγμα που έχεις κάνει σουρωτήρι δεν την καταδικάζει απ’ όπου κι αν προέρχεται. Καταδικάζω τη βία του επιτιθέμενου, όχι του αμυνόμενου. Η βία του αμυνόμενου δεν είναι καν βία: Είναι νόμιμη άμυνα. Αλλά στη σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει νόμιμη άμυνα – όχι όταν οι νόμοι βγαίνουν όπως βγαίνουν. Η άμυνα στην κρατική επίθεση είναι παράνομη, ενώ η επίθεση είναι νόμιμη. Ψάξε βγάλε άκρη».

ΟΚ, λοιπόν… δεν σκοπεύουμε να πέσουμε στο επίπεδό σου! Αν δεν σου αρέσει η Ελληνική «Δεινοκρατία», τα σύνορα ανοικτά είναι, ξέρεις… Και υπάρχουν και χώρες που δεν καταδικάζουν τη βία από όπου και αν προέρχεται, για να αισθάνεσαι και άνετα… Εμείς λέμε να κάτσουμε εδώ και να καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται…