με τα μάτια της αυγής…

Caravan Syntagma2

Όσο και να προσπαθεί σήμερα η ΑΥΓΗ, η θλιβερή εικόνα του Καραβανιού στην Αθήνα, δεν αλλάζει με τίποτα…

«Στην Αθήνα, την τελευταία μέρα πριν γυρίσει το Καραβάνι πίσω, οι δράσεις ήταν ακόμα περισσότερες. Πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της El Dorado, συνέντευξη Τύπου στην ΕΣΗΕΑ, πορεία στο Σύνταγμα μαζί με τους διοικητικούς υπαλλήλους, οι οποίοι δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα, ήταν τα τρία κύρια πιάτα του μενού».

[Ώπα! Μια στιγμή: Αν ήταν μαζί και οι διοικητικοί υπάλληλοι, οι γυναίκες κατά της βίας, μέλη της κίνησης Δεν Πληρώνω , οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, η Σπίθα Εξαρχείων, πως γίνεται να ήταν όλοι κι όλοι 50-60 άτομα… Άντε να ήταν 80 στην καλύτερη περίπτωση… Από 3 άτομα της κάθε κίνησης ήρθαν;]

«Μαζί τους από την αρχή μέχρι και το τέλος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συντοπίτισσα, Κατερίνα Ιγγλέζη. Αισθητή έκαναν χθες βράδυ την παρουσία τους στο Σύνταγμα, στην τελευταία τους δράση στο πλαίσιο της μεγάλης εξόρμησης που πραγματοποίησαν, οι ακτιβιστές της Χαλκιδικής με μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας».

[;;; τι εννοεί μαζική; Ποτέ δεν ξεπέρασαν τα α100 άτομα οι συγκεντρωμένοι, μαζί με τους αργόσχολους και περίεργους]

«Μπόμπολας και Πάχτας δουλεύουνε μαζί, να βγάλουνε χρυσάφι να τρώνε οι Καναδοί», «Ακούστε το καλά, ανθρώπων φυλακές, κάτω τα χέρια απ’ τους αγωνιστές», «Ελλάδα ξύπνα σου παίρνουνε τη γη, ξεκίνησαν πουλώντας τη Χαλκιδική» ήταν ορισμένα από τα συνθήματα που τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών».

[όχι μόνο τα βλέμματα… Ο κόσμος κούναγε το κεφάλι του και προσπερνούσε, εκεί ήμασταν, δεν θα μας βγάλει η ΑΥΓΗ τρελούς…].

«Μαζί τους και οι γυναίκες, που τίμησαν διαδηλώνοντας την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας εις βάρος των γυναικών».

[που ήταν κρυμμένες; Χάθηκαν μάλλον μέσα στο… τεράστιο πλήθος των διαδηλωτών;;;].

Βέβαια Παπαδημούλης, Χαλβατζής, Τρεμόπουλος περιορίστηκαν στο πάνελ στην ΕΣΗΕΑ, όπου έπεσαν και τα φώτα της δημοσιότητας και δεν έδειξαν την «συμπαράστασή» τους στο Σύνταγμα…