ρε σεις ανοίξτε τα μπλόκα… έρχεται ο “κινηματικός τουρισμός”

Παιδιά το καλό που σας θέλω ανοίξτε τα μπλόκα… ακούστε την Ιγγλέση έχει πρόγραμμα η γυναίκα και θα φέρει νέου τύπου τουρισμό… μην κάνετε κακό στον τόπο μας!

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση:

«Στο πλευρό των κατοίκων της Χαλκιδικής, Ενάντια στη Λεηλασία της χώρας, Τριήμερο Κάμπινγκ αλληλεγγύης στην Ιερισσό 26- 28 Ιουλίου 2013», λέει η ανακοίνωση.. Σε πρώτη φάση απ’ ότι καταλαβαίνω από τα γραφόμενα, οι «αλληλέγγυοι θα είναι Έλληνες»… Οι ορδές των Ρώσων και Βουλγάρων συντρόφων θα ακολουθήσουν σε άλλη φάση… Στο ανακοινωθέν πρόγραμμα διαβάζω:

Κυριακή 28 Ιουλίου: 11:00  Περιήγηση στις Σκουριές προς τις εγκαταστάσεις των μεταλλείων.

Υποθέτω θα έχει τελετή επίδοσης αναμνηστικών στους ανθρώπους της εταιρείας σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, διότι χωρίς της Ελληνικός Χρυσός και τα μεταλλεία, ο «κινηματικός τουρισμός» που θα σώσει την Χαλκιδική από το φάσμα της ανεργίας δεν θα υπήρχε…

Σε άλλο Blog διαβάζουμε ότι φέτος οι Αγωνιστικές Κινήσεις (ΑΕΙ-ΤΕΙ) και η Μαθητική Αντίσταση «επιλέξαμε να διοργανώσουμε το ετήσιο φοιτητικό-μαθητικό κάμπινγκ μας στην περιοχή της Β.Α. Χαλκιδικής στο κάμπινγκ COMITSA (Ν. Ρόδα), από τις 23 Ιουλίου ως τις 2 Αυγούστου. Κάναμε αυτή την επιλογή θέλοντας να γνωρίσουμε τον τόπο όπου χτυπάει η καρδιά αυτού του τόσο σημαντικού και ζωντανού κινήματος ενάντια στην καταστροφή της Χαλκιδικής, να έρθουμε σε επαφή με τους κατοίκους, να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας και όχι μόνο». Εδώ στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

Παρασκευή 26/7 στις 6:00 το απόγευμα: Πορεία/διαδήλωση στην Ιερισσό σε ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα.

Σάββατο 27/7 στις 8:00 το πρωί: Πεζοπορία στον Κάκαβο.

Κατερίνα μου, τελικά πόσο σε υποτίμησαν….

ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ… ΑΥΤΗ Η ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!